Tisztelt Ügyfeleink!
A Mester utca 22. szám alatti Alcor szerviz átvevőpontunk tevékenységét - 2018. december 17-től, hétfőtől - a IV. kerület, Budapest, Óradna utca 12. címen található irodában folytatja.
A javításra leadni kívánt termékeket, vagy azok postai úton való eljuttatására, illetve a már elkészült javítások átvételére új szervizpontunkban lesz lehetőség.
 
1. Az Alcor garanciáról:

Az Alcornál kiemelt hangsúlyt helyezünk a termékeink minőségére és megbízhatóságára. Valamennyi készülékünk többszintű minőségellenőrzésen jut keresztül a gyártás folyamán, kezdve a beépített alkatrészek ellenőrzésétől egészen a kész termékek hosszú idejű “izzasztó” tesztjéig. A készülékek elektronikája mellett a működtető szoftver (firmware) is többlépcsős, összetett tesztelésen esik át.

A fentieknek köszönhetően az Alcor egyre több modellje már 2 év garanciával kerül forgalmazásra.

Ugyanakkor még a szoros és körültekintő minőségbiztosítás mellett is előfordulnak meghibásodások. A hibás készülékek javítása jól felszerelt központi szervizünkben, felkészült szakembereink által történik. Célunk, hogy a szervizelési folyamat gyors és hatékony legyen, hogy Felhasználóink számára minél kisebb kellemetlenséget okozzon. A javítás mellett fontos számunkra a precíz termék támogatás ill. a minél részletesebb termékinformáció biztosítása is. Hiszen célunk a felhőtlen felhasználói élmény elérése.


Részletes termékinformáció: www.alcordigital.hu
Terméktámogatás: support@alcordigital.com (magyar nyelven)

 

2. Mielőtt szervizbe vinné a készüléket, kérjük, hogy tanulmányozza át figyelmesen a készülék felhasználói kézikönyvét ill. amennyiben lehetősége van rá, az Alcor márkaoldalt – www.alcordigital.hu – elképzelhető, hogy így gyors megoldást talál a problémájára.

Amennyiben nem sikerült megoldást találni, kérjük az alábbi lépéseket végezze el:

a. Táblagépek esetén

Próbálja meg tölteni a készüléket. (Ha van rá lehetőség másik adapterrel is.)
Rendellenes működés esetén hozza gyári állapotba a készüléket. (Beállítások – Biztonsági mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállítása.)
Egy kis tű segítségével nyomja meg a Reset gombot. (amennyiben az adott modellen található ilyen)
Ha Ön gyakorlott felhasználó, akkor a készülék weblapján található Letöltés menüpontról töltsön le a készülékhez tartozó szoftverfrissítést. (www.alcordigital.hu)
Interneteléréssel kapcsolatos problémák esetén ellenőrizze netkapcsolatát ill. indítsa újra a router berendezését.
A Google Play marketen lévő programok működésével kapcsolatos problémák esetében kérjük, hogy elsősorban a szoftver gyártójával vegye fel a kapcsolatot.
Ha a fenti lépések nem segítettek, akkor kérjük jutassa el a készüléket a szerviz átvevőpontra.


b. DVB-T vevők esetén

Áramtalanítsa a készüléket. Várjon kb. 30 mp.-et és csatlakoztassa újra a hálózatra.
Ha a távvezérlőre nem reagál a vevő, akkor cseréljen elemet a távvezérlőben.
Vételi problémák esetén ellenőrizze az antenna csatlakozást ill. az antennát.
Próbálja meg újra lekerestetni a csatornákat. (Menü - Automatikus keresés)
Megjelenítési probléma esetén próbálja ki a készüléket másik kábellel is a televízióhoz csatlakoztatni. Ellenőrizze, hogy televíziókészüléke képes a beállított felbontás és képfrissítés megjelenítésére ill kezelésére.
MindigTV minősített készülékeink a kikapcsoló gomb megnyomását követően egy rövid ideig még bekapcsolva maradnak. Ez nem hibajelenség, ekkor a készülék televízióadásból elérhető szoftverfrissítést keres. A keresés végeztével az eszköz automatikusan készenléti állapotba kapcsol.
Nem vételi problémák esetén próbálja meg a készülék szoftverét frissíteni. (www.alcordigital.hu – termék aloldalon található Letöltés menüpont)
A fogható csatornák listáját ill. a DVB-T sugárzásról technikai adatokat a http://mindigtv.hu/lefedettseg oldalon találhat.
Ha a fenti lépések nem segítettek, akkor kérjük jutassa el a készüléket a szerviz átvevőpontra.

 
Mit vigyek a szervizbe?

Ha szervizbe viszi a készüléket, kérjük minden esetben hozza magával az alábbiakat:
A garanciát bizonyító papírokat (A kitöltött lepecsételt garancialevelet, a készülék vásárlását igazoló számlát, blokkot.)
Azokat a tartozékokat amivel a készülék használata során problémát észlelt. (adapter, USB kábel, távvezérlő, stb.)
Minél pontosabb hibaleírást.
Kérjük az átvételnél a lehető legpontosabban adja meg, hogy milyen körülmények között jelentkezett a probléma. A túl általános (nem működik, rossz, stb.) hibaleírások azt eredményezhetik, hogy a tesztelés során nem tudjuk a hibát megfelelően feltárni és így elhárítani sem.

Nem Budapesti vásárlók a készülékeket postai úton is eljuttathatják az átvételi pontra (garanciális termékek esetén természetesen az eszközt a vásárlás helyén is leadhatják, ekkor az értékesítést végző partnerünk juttatja majd el azt hozzánk). Ekkor a javított készülékeket postai úton (garanciális készülékek esetén díjmentesen) fogjuk visszaküldeni. (Ebben az esetben kiemelten fontos a pontos hibaleírás és hogy a visszaküldés címét ill. a kapcsolati adatokat pontosan adják meg.)

 

3. A szerviz átvevőhely elérhetősége:

AlcorDigital szerviz átvevőpont (Expert Zrt.)
1044 Budapest, Óradna utca 12.
Nyitva tartás: Hétfőtől-Csütörtökig: 9 – 17 óra között, Pénteken: 9-13 óra között

Szerviz:
Telefon: +36 1 450 2446
Mobil: +36 20 500 8080
E-mail: alcorszerviz@expert.hu


>

 

4. Tájékoztatás a szerviz folyamatról

A beérkezett készülék adatait a szerviz átvevő ponton szoftverben rögzítik. A szerviz szoftverben nyomon követhető a készülék javítása, esetleges előélete. Ezen túl védett módon itt tároljuk az ügyfelek adatait, elérhetőségeit.

Mindig törekszünk a lehető legrövidebb idő alatt befejezni a javításokat.

A várható átfutási időről ill. a javítás aktuális állapotáról ügyfeleink a szerviz átvételi ponton érdeklődhetnek.

Nem garanciális készülékek javítása esetén a leadott készülékeket kollégáink megvizsgálják, és e-mailben vagy telefonon árajánlatot adnak.
Az elfogadott ajánlatokra írásban (pl. e-mail) kérünk visszaigazolást. A visszaigazolás beérkezéséig a javítási munkálatokat nem kezdjük meg.

 
5. Szerviz díjak


Normál garanciális javítás: díjtalan
Bevizsgálás: díjtalan
Garancián túli javítások díjtételei:
Általános szerviz óradíj: Br. 6000 Ft
Alkatrész költség: árajánlat szerint
Sürgősségi felár: Br. 4000 Ft*

* Kizárólag külön kérésre.
A díj csak akkor kerül felszámításra, ha a készülék 4 munkanapon
belül elkészül és visszajut a szerviz átvevő helyre. A javításról az ügyfél
telefonos értesítést kap.

Az értesítéstől számított 30 napon túl a szerviz átvevőhelyen hagyott készülékekért Br. 2000 Ft/hó tárolási díjat számítunk fel.

A fenti díjak 2013 09. 01-től érvényesek.

Kattints tovább a termékekért

Facebook

Kövess minket facebookon!

Ne maradj le a legfrissebb híreinkről, akcióinkról és nyereményjátékainkról.
Kövess minket és csatlakozz az új Alcor világához.