MinDig TV-sek és MinDig TV Extra előfizetők figyelem!

Szeptember 6-án utolsó állomásához érkezik az Antenna Hungária technológiaváltása. Az első szakaszban valamennyi vételkörzetben DVB-T2 technológiára váltott a szolgáltató, a második – és egyben befejező – szakaszban pedig a HEVC kódolást vezetik be a fogyasztói élmény növelése érdekében.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság előírásaival összhangban szeptember 6-án vasárnap, 0:00 és 6:00 óra között megtörtént az átállás a MinDig TV és a MinDig TV Extra szolgáltatásokban.

Hogyan érinti ez a MinDig TV Extra előfizetőket?

A HEVC (High Efficiency Video Coding ) egy magas hatásfokú, fejlett technológiát alkalmazó videótömörítési eljárás, mely jelentősen javítja a kódolási minőséget.
Így a teljes technológiaváltás után, a MinDig TV Extra előfizetők jobb minőségben élvezhetik a szolgáltatást.
2020. szeptember 6-án 0:00 óra és 6:00 óra között a HEVC-re való átállással egyidejűleg a programkínálat is megváltozott a fizetős MinDig TV Extra platformon. A HEVC átállást követően a vevőkészülékeket újra kell hangolni!

A zavartalan szolgáltatás érdekében az Antenna Hungária arra kéri a MinDig TV Extra előfizetőket, hogy feltétlenül üzemeljék be a már korábban megkapott (DVB-T2/HEVC szabványú) dekódert.

Hogyan érinti az átállás újabb üteme a MinDig TV nézőket?

A MinDig TV szolgáltatás esetében technológiaváltás nem történik, az adott időszakban programcseréket hajt végre a szolgáltató. A változtatás rövid idejű műsorkimaradással jár. A programcserék végrehajtását követően a vevőkészülékeket újra kell hangolni! A folyamatot a készülékek többségénél manuálisan kell elindítani.

Az Antenna Hungária folyamatosan tájékoztatja az ügyfeleket a változásokkal kapcsolatban a következő fórumokon:

MinDig TV weboldal

MinDig TV Extra weboldal

MinDig TV Extra Facebook oldal

Call Center telefonszámon: 1211

A tévékészüléken az Infocsatorna (99 csatorna)

Facebook

Kövess minket facebookon!

Ne maradj le a legfrissebb híreinkről, akcióinkról és nyereményjátékainkról.
Kövess minket és csatlakozz az új Alcor világához.