Az Antenna Hungária 2020 során megújítja a digitális földfelszíni televíziós (MinDig TV és MinDig TV Extra) szolgáltatások kínálatát.

A folyamat során az ingyenesen elérhető MinDig TV kínálat tekintetében nem lesz technológiaváltás.

Azonban a MinDig TV Extra szolgáltatás kapcsán 2020 elejétől megkezdődik az átállás. Ennek keretében az előfizetői eszközpark 2020 első féléve során teljesen megújul, korszerű dekóderek kerülnek kihelyezésre, melynek költségeit az Antenna Hungária állja.

MINDIG TV FELHASZNÁLÓK

A MinDig TV ingyenes kínálat tekintetében nem lesz technológiaváltás!

A felhasználóknál lévő jelenlegi DVB-T MPEG-4 (h.264) vevőberendezésekkel (televíziókészülék, dekóder) továbbra is elérhető lesz az ingyenes kínálat, nincs szükség a meglévő eszköz lecserélésére vagy új eszköz csatlakoztatására.

 

MINDIG TV EXTRA ELŐFIZETŐK

2020 elejétől megkezdődik az új technológiára való átállás – DVB-T2 HEVC (h.265), hogy szeptemberétől, mind minőségében, mind funkcióiban megújult szolgáltatást nyújthassunk előfizetőink számára.

Az előfizetői eszközpark teljesen megújul. Az Antenna Hungária postai kiszállítás útján térítésmentesen bocsátja az előfizetők rendelkezésére az új vevőkészüléket. Az új dekóder a későbbiekben képes lesz az internetre is kapcsolódni, ezáltal új funkciók lesznek elérhetők: visszanézhető adás, online videótéka, egyes lineáris SD csatornák esetében egy gombnyomással lehetővé válik a HD-re váltás, stb.

 

A zökkenőmentes átálláshoz Önnek egy fontos teendője van.
Adategyeztetés érdekében kérjük, minél előbb vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a 1211-es telefonszámon!
Határon túlról elérhető telefonszám: +36 1 776-7767

Országos karbantartás - 2020. február 4.

Az Antenna Hungária 2020 február 4-én frekvenciacseréket hajt végre mind a 91 digitális földfelszíni televíziós telephelyen, emiatt ezen a napon reggel 7 és este 19 óra között teljes, minden televíziós csatornát és telephelyet érintő leállás várható a digitális földfelszíni televíziós sugárzásban. Az országos üzemszünetet követően a MinDig TV ingyenes és a MinDig TV Extra előfizetéses csatornái többségében új frekvenciákon lesznek elérhetők, emiatt a DVB-T vevőeszközök újrahangolására lesz szükség.

Programhely kiosztás 2020. február 4. (PDF)

Szolgáltatási paraméterek a DVB-T multiplexekben 2020. február 4. (PDF)

Frekvenciacserék és érintett települések (PDF)

A szolgáltatás megújításával kapcsolatos folyamatos tájékoztatók az alábbi oldalakon érhetők el.

MinDig TV weboldal

MinDig TV Extra Facebook oldal

A tévékészüléken az Infocsatorna (99 csatorna)

Facebook

Kövess minket facebookon!

Ne maradj le a legfrissebb híreinkről, akcióinkról és nyereményjátékainkról.
Kövess minket és csatlakozz az új Alcor világához.