cloudbook.png

Cloudbook

Könnyű és kompakt Cloudbook minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit egy laptoptól elvárhatunk. A 4 GB memória, a négymagos Intel Atom processzor, a HDD vagy SSD bővítési lehetőség, és előre telepített Windows 10 operációs rendszer egy rendkívül sokoldalúan használható géppé teszik.

Alcor Access Q784C.png

Táblagépek

Lásd teljesebben a világot az Alcor tablettel! Nagy teljesítményű, mégis könnyen és kényelmesen használható tabletek közül választhatod ki a hozzád illőt.

Alcor Myth.png

E-book olvasók

Lépj be az e-book olvasók világába! Akár 1000 könyv, egyetlen készüléken. Felejtsd el a könyvcipelést, próbáld ki az Alcor e-book olvasóit!

PNG_Alcor Move Plus_fekete_DSCF0138.png

Okosórák, aktivitásmérők

Az aktivitásmérő karpántok használatával egész nap nyomon követheted tevékenységeidet. A nap folyamán megtett lépésekről, az edzés hatékonyságáról és még az alvásod minőségéről is adatokat gyűjthetsz, melyek okostelefonod segítségével nyomon követhetőek.

Alcor Handy-eleje.png

Mobiltelefonok

Egyszerűen kezelhető, felnyitható mobiltelefon nagy méretű gombokkal. Dual SIM kártyafüggetlen mobiltelefon, ahol egyetlen gombnyomással elérhető a segélyhívás, az FM rádió és a zseblámpa funkció is.

hdt_2900.png

DVB-T, DVB-C és DVB-S vevők

Próbáld ki az Alcor vevőkészülékeit, és élvezd a rengeteg kiegészítő szolgáltatás által kínált lehetőségeket

Alcor H20000.png

Vésztöltők

Okostelefonjaink és tableteink mindennapi életünk részévé váltak. Ne maradj le semmiről, töltsd készülékeidet akár út közben az Alcor hordozható vésztöltőivel!

Alcor VR Plus szemüveg.png

VR szemüvegek

Éld át te is a virtuális valóság élményét otthonodban! Az okostelefonnal használható VR szemüveg most számodra is elhozza 3D-s videók és játékok mesés világát.

Alcor W500-TP.png

Kiegészítők

Kiegészítő termékek számítógépekhez és táblagépekhez, melyek kényelmi és védelmi funkciót látnak el. Különböző méretű billentyűzetes tablet tok, valamint vezeték nélküli billentyűzet használható a meglévő készülékek mellé.

Tesztek

Kíváncsi vagy, hogy milyen vélemények születtek az Alcor termékekről? Olvasd el az alábbi teszteket, melyekből mindent megtudhatsz, amit tudni szerettél volna.

  • 9 év
  • 125 termék
  • 1M db
  • 500+ áruház

Facebook

Kövess minket facebookon!

Ne maradj le a legfrissebb híreinkről, akcióinkról és nyereményjátékainkról.
Kövess minket és csatlakozz az új Alcor világához.