A kifejezetten kültéri használatra tervezett sokoldalú power bank 8000 mAh kapacitásának köszönhetően bármilyen kiegészítőd feltöltheted, legyen szó telefonról, tabletről, akciókameráról vagy egyéb okos készülékről.

A Solar vésztöltő 32 db beépített LED lámpát tartalmaz, így sötétedés után sem hagy cserben. Kimagasló erőforrásának köszönhetően akár 30 méteres távot is képes tökéletesen bevilágítani.  A beépített LED-es lámpák többféle működési móddal képesek világítani, 100% fényerő, 25% fényerő, figyelmeztető villogó fény, SOS villogó fény. A dobozban található karabinerrel pedig akár fel is függeszthető a fényforrás. A készülék mellé jár még egy szilikon tok is, mely ellenállóbbá teszi a porral, esetleg ráfröccsenő vízzel szemben, miközben megóvja a napelem panelt, amikor az eszköz nincs használatban.

Az S8000 készülékházán két USB port helyezkedik el, melyek lehetővé teszik két eszköz párhuzamos töltését is. A 8000mAh kapacitásnak köszönhetően egy töltéssel akár több készülék is feltölthető egymás után.

Tovább a termékadatlaphoz

Facebook

Kövess minket facebookon!

Ne maradj le a legfrissebb híreinkről, akcióinkról és nyereményjátékainkról.
Kövess minket és csatlakozz az új Alcor világához.